Porumb copt

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2014 | 3918 vizualizari

 

Cand nu ai posibilitatea de a ii face pe jar , iti creezi conditiile :D

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de porumb in lapte
  • sare si chilli dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt:

Asezam o tava de copt (special conceputa in acest sens) direct pe flacara aragazului. 

Cand s-a incins suficient, asezam porumbul si pastram focul potrivit, pentru a evita arderea si uscarea excesiva a acestora.

Ii intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni frumos si uniform.

Cand sunt bine copti, presaram sarea si chilli dupa gust.

Se servesc calzi, cu pofta!

TIPS-URI

1

Manuta aceea mica, a facut toata treaba! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porumb copt