Am uitat sa zic: felicitari Meri si la mai mare! .....m-a furat prajitura Am o matusa care face prajitura asta la toate sarbatorile, asa de buna ca la ea nu am mancat nicaieri si acum imi lasa gura apa cand ma gandesc: foile sunt mai maronii si asa de bine inmuiate de la crema si gem
Corina si eu am mancat foarte des de la mama unei bune prietene si la ea tot maronii sunt foile, ale mele au iesit mai albe, probabil pentru ca am pus miere de salcam si nu din cea poliflora Dar indiferent de culoare se inmoaie foarte bine foile
in primul rand Meri , ti-a iesit dementiala prajitura asta!!!!! apoi ai cazut la fix cu ea..vreau sa o fac si eu de pasti ...si asa o sa ma inspir de la tine..Imi dai voie??
Eram curioasa ce preparat vei alege pentru reteta cu numarul 400. Albinita e perfecta Si, nu stiu cum ai facut, dar arata mult mai frumos decat stiam eu ca arata prajitura asta. Prezentarea e impecabila, de MasterChef (cum ar zice Chef Sorin). Felicitari si la cat mai multe!