Aceasta prajitura am savurat-o fiind intr-o vizita la niste prietenii.Persoanei dragi mie i-a placut atat de mult incat ar fi luat intreaga prajitura acasa , asa ca mi-am facut putin timp liber si am preparat-o si eu .Este foarte foarte simpla si nici costisitoare , asa ca merita sa o faceti
Merele le-am decorjit ,le-am dat prin razatoarea cea mare si le am pus la calit impreuna cu scortisoara si putin zahar.Sticluta de la Rama Cremefine am turnat-o intr-un bol si am amestecat-o cu putin zahar vanilat .Am mixat-o aprox.10 min si apoi am bagat-o la frigider .In timp ce merele se racesc ,punem pe un platou folie transparenta si incepem a trece biscutii prin Fanta(punem Fanta intr-un castronel, nu toata sticla , cat credem noi ca este necesar pentru un rand de biscutii) si ii asezam pe platou cum doreste fiecare( eu am pus un rand de biscuitii orizontal,unul vertical si inca unul orizontal).Dupa ce am asezat biscuitii si merele s-au racit turnam intreaga compozitie de mere peste biscuitii si o intindem sa fie egala pe intreg platou.Dupa ce am intins bine compozitia de mere, iar inmuiem inca un rand de biscuitii cum am facut si cu primul rand si peste acesta punem nuttela cu o lingurita(intinde-ti numai intr-o directie pentru ca altfel o sa sfaramati biscuitii).Dupa ce am terminat si nuttela de intins ,din nou inmuiem un rand de biscuitii peste care am adaugat frisca si am intins-o atat cat sa fie egala .Mie mi-a ramas multa frisca si decat sa o arunc am preferat sa o intind pe toata peste prajitura .Se lasa la rece pana la servire