Prajitura cu biscuiti si frisca

de Miha in Prajituri, 26 Iul 2010 | 21601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti simpli
  • 100 g biscuiti cu ciocolata
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 lingura de zahar
  • fulgi de ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si frisca:

Smantana pentru frisca trebuie sa fie foarte rece inainte de a o bate. Se bate cateva minute pana incepe sa capete o oarecare consistenta si apar niste basicute deasupra. In aceste moment adaugam zaharul ( de preferat pudra, sa se topeasca mai repede) si vanilia. Se mai bate pana se pufoseste si incepe sa se tina de paletele mixerului. Nu se bate mai mult , altfel se taie si devine unt.

In vasul in care vom "construi" prajitura punem un strat de biscuiti simpli, apoi unul de frisca. Acoperim cu un strat de biscuiti cu ciocolata si repetam operatiunea. Ultimul strat va fi de frisca. Dam la frigider pentru minim 1 ora, iar inainte de servire se da la congelator jumatate de ora.

Se "orneaza" cu ciocolata si se portioneaza.

Simplu, rece si delicios. Si cu putina ciocolata. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

deyutzky 1

17.01.2012, 20:57

imi plac mult prajiturile cu biscuiti

Miha 1

17.01.2012, 21:54

GJ203702390 1

16.05.2013, 19:25

super usoara reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rubarba si capsune la cafea