Blat -Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt,z aharul si cacao. Facem gaura in mijloc si adaugam untul moale, uleiul, oul batut si incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios (daca mai este nevoie adaugam putina apa rece). Invelim in folie alimentara si dam la rece cca 30 min,
Umplutura - mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam jumatate din cantitatea de zahar si mixam pana devine o spuma lucioasa, galbenusurile le mixam cu restul de zahar, adaugam branza, faina si esenta de rom, mixam pana ce se omogenizeaza. Cu o lingura de lemn incorporam albusurile amestecand cu miscari usoare.
Intr-o tava unsa cu unt adaugam aluatul intins intr-o foaie, adaugam umplutura si afinele, dam la cuptorul incalzit cca 50 min, la foc mic spre mediu (pana trece testul cu scobitoarea)
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o scoatem pe un platou.
Se poate pudra cu zahar pudra sau glazura cu ciocolata topita.