Prajitura cu branza si Fanta

de Rocsi in Prajituri, 17 Feb 2010 | 36145 vizualizari

 

Tot ce pot sa va zic e ce este foarte delicioasa si merita facuta...

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacaoa
  • 90 ml ulei
  • 1 praf copt
  • 1 esenta rom
  • CREMA 1:
  • 200 g zahar pudra
  • 500 gr branza de vaci
  • coaja lamaie sau porcocala
  • zahar vanilat
  • 250 gr unt
  • CREMA 2:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 lintru fanta de portocale

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si Fanta:

Blatul:albusurile se bat bine spuma,peste ele se adauga zaharul.apoi se pun galbenusurile si se bat bine cu albusurile.

dupa care uleiul se adauga treptat nu tot deodata.

faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se pune peste restul compozitiei.iar apoi se adauga esenta de rom.

compozitia obtinutase pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.o incercati cu scobitoarea si cand nu se mai prinde de scobitoare e gata

CREMA1:branza se farama bine.peste ea se adauga untul de la temperatura camerei si se freaca bine.apoi se pune zaharul pudra ,vanilia si coaja de lamaie si se freaca bine pana iese ca o pasta.

CREAM2:budincile se fac conform instructiunilor de pe plic doar ca in loc de lapte se foloseste fanta.

Peste blatul racit se pune crema de branza .apoi budinca fierbinte.insa budinca fierbinte nu o puneti toata in acelasi loc,ci o distribuiti uniform.

TIPS-URI

1

in loc de budinca de vanilie puteti folosi de capsuni si cu fanta de fructe de padure si iese crema rosie in loc de galbena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si Fanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ela 1

16.05.2010, 14:10

si eu spun la fel poate mai face rocsi intre timp si ne da si noua

Rocsi 1

16.05.2010, 14:20

o sa mai fac eu candva si o s ava servesc cu siguranta

elena1988 1

10.03.2011, 10:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]