Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake

de irena in Prajituri, 22 Mar 2012 | 7873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr caise uscate,
  • 3 linguri gem caise,
  • 200 gr faina,
  • 150 ml ulei,
  • 100 gr zahar,
  • 100 ml iaurt,
  • 2 linguri unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake:

Incalzesc cuptorul la 180 C.

Ung cu ulei si tapetez cu faina, o tava cu dimensiunile 25x28cm,adaug caisele uscate, apoi gemul de caise si bucatele de unt.

Separat amestec ouale cu faina,uleiul,zaharul si iaurtul si torn amestecul peste caisele din tava. Coc ptr 25-30 min,in cuptorul preincalzit la 180.

Dupa ce prajitura s a racit,se rastorna si se pudreaza cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]