Prajitura cu fructe si fulgi de ovaz

de cec in Prajituri, 21 Iul 2011 | 8709 vizualizari

 

Fiindca aveau pofta copii de ceva dulce am facut aceasta prajitura cu ce mai aveam prin casa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua 
  • 1 cana de zahar 
  • 1 pahar ulei 
  • 1 pahar nectar de capsuni 
  • 1 zahar vanilat  
  • 1 praf de copt 
  • 1 cana fulgi de ovaz 
  • faina cat cuprinde pt a avea consistenta unui chec fructe (visine si piersici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe si fulgi de ovaz:

Am mixat ouale cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare.  Am adaugat uleiul si apoi nectarul mixand continuu. Am adaugat si faina amestecata cu fulgii de ovaz si praful de copt.  Am turnat in tava tapetata cu hartie de copt, am pus fructele deasupra (piersica si visinele) si am bagat in cuptorul incins.

Cand a fost gata am pudrat cu zahar pudra  Nu stiu cat de aspectuoasa a iesit dar de buna pot spune ca a fost foarte buna ca a disparut imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

cec 1

21.07.2011, 16:55

multumesc
ionela2682 si eu cautam retete cu fulgi de ovaz si fiindca nu am gasit decat fursecuri cu unt am improvizat si am fost multumita de rezultate

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:06

cec 1

04.08.2011, 18:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rigo-Jancsi