Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker

de Oana in Prajituri, 3 Iul 2014 | 7640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • 4 linguri faina
  • coaja rasa de la o portocala
  • o portocala mare
  • 3 linguri fulgi de migdale
  • un praf de sare
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker:

Portocala se taie felii, indepartand pielea alba si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Se separa ouala, albusurile se bat spuma cu u praf de sare si cu cateva picaturi de lamaie. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana se albesc si se umfla. Se adauga faina, putin cate putin, amestecand usor cu o spatula. Se adauga apoi albusurile peste galbenusuri, amestecand usor, de sus in jos.

Se unge vasul de ma Multicooker cu putin ulei si se rastoarna amestecul de prajitura. Se aranjeaza deasupra feliile de portocala si  se presara fulgii de migdale.

Se seteaza programul BAKE-->Cooking TIME 30 minute-->TEMPERATURA 180 grade--> START.

Cand programul s-a terminat, se lasa prajitura putin la racit si apoi se rastoarna pe un platou. Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi cu o crema de ciocolata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone