Prajitura cu zarzari

de gaby_gabytza in Prajituri, 12 Iul 2013 | 4894 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe alt site dar nu mai stiu care :)))) important e ca e foarte buna la gust :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 esenta lamaie
  • 2 linguri cacao
  • 200 g margarina
  • 50 ml lapte
  • 200 g zahar
  • zarzari
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zarzari:

Mixam margarina cu zaharul pana se topeste zaharul.Adaugam treptat cate un ou si mixam dupa fiecare.Amestecam faina cu praful de copt si il incorporam  in crema de margarina.Adaugam esenta,praful de sare si amestecam.Impartim compozitia in 2 si adaugam in amandoua laptele.Amestecam bine pe amandoua iar intr-o parte adaugam cacaoa.

Pregatim o tava mai inalta(eu am pus folie de aluminiu ca nu mai aveam hartie de copt dar voi puneti hartie de copt:D) si cu ajutorul unei linguri forma linii in tava din aluatul alb dupa adaugam din aluatul de cacao si iarasi aluat alb-cacao pana vi se termina compozitia.La mine au iesit doar 4 linii pentru ca tava mea e mica.

Spalam zarzarele, taiem in 2 si le scoatem samburi.Le asezam in tava peste copozitie.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zarzari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]