Prajitura Fanta

de Micutza Luana in Prajituri, 22 Feb 2014 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 lg faina
  • un plic praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • Crema de branza
  • 500 gr branza de vaci
  • un pachet de unt
  • 200 gr zahar pudra
  • Budinca fanta
  • 800 ml fanta de portocale ( sau de care doriti0
  • 2 budinci de vanilie ( sau de care doriti )
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta:

Se separa ouale.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,  se adauga treptat gabenusurile si zaharul .

Adaugam faina in ploaie si praful de copt .

Se da la cuptor 25 minute .

Crema de branza 

Se freaca untul cu zaharul si apoi se adauga branza .

Budinca 

Se amesteca budinca cu zaharul si se pune fanta treptat .

Se pune pe foc pana se ingroasa .

Peste blatul racit punem crema de banza si budinca .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]