Prajitura "Monica"

de Bucataras Monica in Prajituri, 2 Sep 2012 | 7015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri ulei
  • 7 linguri faina
  • 1 varf cutit de praf de copt
  • 5 linguri zahar tos
  • 1 compot caise
  • 1 pachet spuma frisca sau putina smantana batuta cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Monica":

Se  bat albusurile spuma impreuna cu zaharul,se adauga apoi galbenusurile,apa,uleiul iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt!! Intr-o tava de chec/cozonac se pune hartie pergamentata apoi se adauga aluatul! Se lasa la cuptor in jur de 20-25 minute la o temperatura de 180 grade. Dupa ce am scos-o de la cuptor o lasam la racit si o sectionam in 3 felii asemenea unui blat de tort.Apoi se procedeaza ca la tort...se inmoaie fiecare strat ,sa aduga frisca sau smantana si cateva bucatele de caise!

Este foarte simplu...asemenea unui tort dar mai mic...cu alte secrete!

TIPS-URI

1

Este o prajitura foarte simpla,usor de facut,nu este costisitoare si nici nu ia mult timp!!

2

Aceasta reteta a fost facuta de mine de aceea i-am dat numele meu! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Monica"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine