Prepelite cu ciuperci, capere si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2012 | 4857 vizualizari

 

Un deliciu pentru musafiri si nu numai;) ideea am preluat-o de la Silvya. Multumesc, Silvya :-*

 

INGREDIENTE

  • prepelite curatate 6 bucati (cca. 1 kg)
  • condimente ( boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare aromata, oregano, enibahar, foaie de dafin ) dupa gustul fiecaruia,
  • ulei de masline 100 ml,
  • vin alb demisec 200 ml,
  • apa 200 ml,
  • ciuperci 250 g,
  • morcov 1 bucata mai mare,
  • capere 3 linguri,
  • masline fara samburi 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu ciuperci, capere si masline:

Prepelitele se curata, se presara cu mirodenii, apoi se prajesc rapid in ulei, intr/un tuci pe toate partile. Prepelitele rumenite, se transfera in alt vas, se adauga vinul, apa, morcovii curatati, taiati rondele si ciupercile feliate, lasandu-se la fiert la foc moderat, acoperit cca. 25 de minute. La final se aseazoneaza de sare, piper, se adauga caperele si maslinele, lasandu-se la fiert ptr cca. 5 minute. Se serveste ca atare sau cu garnitura de cartofi natur/orez. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu ciuperci, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]