Pui cu broccoli in sos alb

de AndreeaMaria in Pui, 30 Mai 2012 | 7142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de broccoli
  • 1 dovlecel
  • 1 piept de pui
  • 400 g de smantana
  • 4 linguri de parmezan
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare
  • 1 varf de cutit de piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu broccoli in sos alb:

Se curata dovlecelul,se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare,impreuna cu buchetelele de broccoli. Se scoate intr-o sita,ca sa se scurga de apa.

Separat, intr-o tigaie din teflon se pun 4 linguri de ulei, in care se prajeste pieptul de pui dezosat si taiat cubulete. Se adauga putina sare si se amesteca tot timpul ca sa nu prinda crusta.

Cand carnea este gata, se adauga broccoli si dovlecelul,se amesteca si se mai calesc 5 minute.

Se adauga smantana,parmezanul,piperul si, daca mai este nevoie si sare. Se continua fierberea la foc mic inca 5 minute,timp in care se amesteca usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]