Pui cu cartofi in oala romana

de Alexandra Elena in Pui, 24 Iul 2012 | 5254 vizualizari

 

O reteta usoara, sanatoasa, perfecta pentru o cina in familie!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi(cu spate)
  • ~10 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • rozmarin
  • condimente pentru carne(sare, piper, boia, condimente italienesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi in oala romana:

Se spala carnea, se curata cartofii si se taie in cubulete mai mari, se curata ceapa si se taie in 4, se curata morcovii si ii taiem in felii mai groase pe lungime, ardeiul il taiem cubulete, mai mari. Se aseaza un strat de cartofi, cu legume printre ei, se condimenteaza, se pune un strat de carne, pe care o condimentam, punem inca un strat de cartofi cu legume, presaram rozmarin, sau alte verdeturi. Se acopera cu capacul si se baga la cuptor timp de 1:40-2h.

TIPS-URI

1

servesc aceasta mancare cu mujdei de usturoi.

2

nu adaug ulei/apa, se gateste in grasimea lasata de pui si "sucul" cartofilor

3

se poate servi cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi in oala romana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la ceaun cu cartofi noi