Pui cu legume chinezesti

de Oana in Pui, 19 Iun 2011 | 12790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov
  • 2 rondele de telina
  • un borcan cu legume chinezesti (MegaImage)
  • 2 linguri sos de soia
  • un praf de ghimbir
  • un praf de usturoi granulat
  • 2 linguri sos dulce acrisor
  • 1 lingura amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezesti:

Puiul se taie fasii subtiri, se spala, se lasa la scurs.

Morcovul si telina se curata, se spala sis e taie betisoare subtiri. Mixul de legume din borcan se scurge de zeama.

In wok se incinge putin ulei, apoi se pune puiul, sosul de soia, ghimbirul si praful de usturoi. Se pune cate putina apa fierbinte din cand in cand sa oprim prajirea si sa se inabuseasca. Cand puiul s-a inmuiat se pune morcovul si telina si se lasa 5 minute. Se rastoarna apoi in wok mixul de legume chinezesti. Se mai pune putina apa fierbinte si se mai lasa 5 minute. La final se pune sosul dulce-acrisor si amidonul desfacut in 2-3 linguri de apa rece. Se opreste focul si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui în bere " la plic"