Pui cu sos de roșii

de Kamelia92 in Pui, 12 Aug 2013 | 3278 vizualizari

 

Zilele trecute soțul mi-a zis ca are pofta de cartof piure si parjoale.. Iată la ce m-a dus inspiratia pana la urma :) gustos,simplu,rapid..

 

INGREDIENTE

  • 400 g tocatura din fileu de gaina
  • 4-5 roșii decojite-tăiate sau o conserva de roșii feliate
  • 2 cepe medii
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri maioneza/smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de roșii:

Punem in tigaie untul si uleiul la foc mediu pana untul se topeste si cele 2 se omogenizeaza. Ceapa tăiata marunt se caleste 3-4 minute. Adaugam tocatura si amestecam pana aceasta nu capătă o structura granulata si o culoare albicioasa. Lăsăm la foc încet sub capac cca 10 minute. Adaugam roșiile. Peste 3-4 minute adaugam maioneza sau smantana si apoi săram-piperam după gust. In 3-5 minute incorporam usturoiul pisat si e gata :)

Delicios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]