Pui cu sos de roșii

de Kamelia92 in Pui, 12 Aug 2013 | 3423 vizualizari

 

Zilele trecute soțul mi-a zis ca are pofta de cartof piure si parjoale.. Iată la ce m-a dus inspiratia pana la urma :) gustos,simplu,rapid..

 

INGREDIENTE

  • 400 g tocatura din fileu de gaina
  • 4-5 roșii decojite-tăiate sau o conserva de roșii feliate
  • 2 cepe medii
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri maioneza/smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de roșii:

Punem in tigaie untul si uleiul la foc mediu pana untul se topeste si cele 2 se omogenizeaza. Ceapa tăiata marunt se caleste 3-4 minute. Adaugam tocatura si amestecam pana aceasta nu capătă o structura granulata si o culoare albicioasa. Lăsăm la foc încet sub capac cca 10 minute. Adaugam roșiile. Peste 3-4 minute adaugam maioneza sau smantana si apoi săram-piperam după gust. In 3-5 minute incorporam usturoiul pisat si e gata :)

Delicios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.08.2013, 22:18

Bun

Sim0na 1

13.08.2013, 12:06

Kamelia92 1

13.08.2013, 12:34

I-am făcut si piure doar ca nu l-am pus in imagini nu-l las eu cu pofta neimplinita merci ta toți

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]