Pui pe pat de cartofi in sos de smantana

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Ian 2011 | 5009 vizualizari

 

o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • o capatana usturoi
  • 200 ml smantana
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • condimente pui
  • nuscoara
  • branza rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de cartofi in sos de smantana:

Spalam carnea.

Spala cartofii si morcovii, ii taiem cu ajutorul unui cutit special, ungem o tava cu putin ulei, punem cartofii si morcovii, usturouiul, apoi turnam un pahar de apa in care am dizolvat sare dupa gust, condimentam carnea, apoi o punem peste cartofi si dam la cuptor pana se rumeneste carnea pe ambele parti, intre timp intoarcem carnea si turnam vinul.

Dupa ce s-a rumenit frumos pe ambele parti o scoatem, punem smantana peste cartofi si amestecam cu grija sa nu se sfarame cartofii, punem din nou carnea si mai dam la cuptor vreo 10 minute sa se formeze sosul de smantana.

La sfarsit asezonam cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de cartofi in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi si lamaie