Pui Shanghai

de Lau in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 7318 vizualizari

 

inspirata de la licuta,numai ca eu le-am rumenit cam tare

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • curry
  • 50 ml apa minerala
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 200 g fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

se taie  pieptul de pui suvite cat degetul

se maruntesc fulgii de porumb

se face o compozitie din apa,oua,curry,sare,piper,boia de ardei,faina

se ia cate o suvita si se trece prin compozitia de ou dupa care se trece prin porumbul maruntit

se prajesc in uleiul incins la foc potrivit

TIPS-URI

1

eu am uitat sa pun mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui umplut cu branza si cascaval