Pui Shanghai

de MotanLaOale in Pui, 27 Dec 2012 | 90516 vizualizari

 

Vazut, poftit, facut! Bun tare!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri sos soia
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul dezosat si fara pielita se taie fasii si se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca cu sosul de soia, mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.

Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.

Se pun fasiile de piept in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de piept pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.

Se scot pe servetele de hartie.

Se pot servi cu orice garnitura, salate sau muraturi.

Eu am mancat cu gogosari in sos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui