Pui umplut cu stafide

de Lau in Pui, 11 Mar 2014 | 5589 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe Bucatarul.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 250 g costita
  • 2 cepe
  • 3 linguri miez de nuca
  • 3 linguri stafide
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 4 felii de paine
  • patrunjel verde
  • 500 ml supa
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu stafide:

Spalam puiul bine si il stergem.

Costita o taiem cubulete si o prajim un putin ulei,

Intr-un bol mai mare amestecam ceapa tocata, miezul de nuca (macinata sau tocata), stafidele, painea taiata cubulete, patrunjelul tocat, ouale batute cu lapte, sare, piper dupa gust si amestecam, acoperim si dam la rece cca 10 minute.

Umplem puiul cu compozitia si prindem deschizatura cu scobitori,

Amestecam sos de soia cu sare,piper,boia de ardei si 1 lingura de ulei in care am prajit costita si ungem puiul,

Asezam in tava,adaugam supa de pui si putin ulei si dam la cuptor cca 1 ora si jumatate,

Il stopim din cand in cand cu sosul din tava,

Scoatem puiul pe un platou mai adaunca sau un lighean si acoperim

Sosul care a ramas in tava (daca este nevoie il strecuram)adaugam intr-o cratita,adaugam romarinul si usturoiul tocat,il punem la fiert cca 5 min dupa care il turnam peste pui si mai lasam cca 5 min dupa care il putem servi,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]