Puiul porc în vas roman

de ionix in Pui, 8 Iun 2010 | 4140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare şi frumos
  • 2 kg muşchi de porc
  • sare şi piper
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 6 căţei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiul porc în vas roman:

Puiul se spală bine, se unge cu ulei de măsline, se sărează şi se piperează.  la fel se procedeză cu muşchiul de porc.

Puiul se aşează în vas şi îi punem un gulerul de muşchi de porc.

Se pune capacul şi se lasă pană se rumeneşte. Se lasă la cuptor la foc mediu.

Facem un mujdei din căţeii de usturoi şi stropim carnea cu 10 minute înainte de a o scoate din cuptor.

Se serveşte cu un pahar de vin alb sec şi rece.

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul porc în vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ramo_cata 1

08.06.2010, 17:11

5furculite

ionix 1

08.06.2010, 17:40

va multumesc, va multumesc

Rocsi 1

10.06.2010, 19:21

cat de bine mai arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]