Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 21 Feb 2017 | 3229 vizualizari

 

Slow cooking at its best ! Carnea afumata cade de pe os, e suculenta si mega, mega frageda ! Altceva n-am ce sa mai spun ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpa de curcan, afumata 
  • 100 ml apa 
  • mix condiment Barbecue – dupa gust
  • 1 lingura miere  
  • piper amestec – dupa gust
  • sare – dupa gust
  • 25 g unt 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 40 ml vin roze  
  • 2 crengute cimbru proaspat 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

  • Asezonati pulpa de curcan cu amestec Barbecue si piper amestec;

  • Adaugati-o in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, apa, untul si uleiul de masline;

  • Setati aparatul slow cooker Crock-Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;

  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;

  • La finalul programului de gatire, scoateti din slow cooker Crock-Pot si serviti fierbinte alaturi de ce garnitura doriti;

    Pofta buna !

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot