Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

de Oana in Curcan, 11 Iul 2014 | 8858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan- 800 gr
  • un ardei capia
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 3 rosii de gradina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper 
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker:

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de curcan. Se condimenteaza cu sare si piper, cimbru uscat si putin ulei de masline.

Se inchide capacul si se seteaza programul STEW pentru o ora. Cam la 15 minute am deschis capacul si am intors carnea pe partea cealalta.

A iesit incredibil de frageda si tare gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan umplute