Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

de Oana in Curcan, 11 Iul 2014 | 9070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan- 800 gr
  • un ardei capia
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 3 rosii de gradina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper 
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker:

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de curcan. Se condimenteaza cu sare si piper, cimbru uscat si putin ulei de masline.

Se inchide capacul si se seteaza programul STEW pentru o ora. Cam la 15 minute am deschis capacul si am intors carnea pe partea cealalta.

A iesit incredibil de frageda si tare gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei