Pulpa de iepure la cuptor

de pity19 in Mancaruri cu carne, 11 Iun 2014 | 4600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa iepure proaspata
  • 200 gr spaghetti
  • jumatate carnat C+C
  • 6 cubulete margarina
  • 4-5 catei de usturoi
  • pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de iepure la cuptor:

Pulpa de iepure : Clatim pulpa , o condimentam bine cu sare , piper , oregano  , vegeta , cu un cutit facem cateva gauri pulpei si punem cate un catel de usturoi , pregatim tava de cuptor  , adaugam cuburile de margarina si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 40 de minute!

Spaghetti :  Punem spaghettele  la fiert impreuna cu un varf lg sare ; Cand acestea sunt aproape fierte  , tragem oala de pe foc , mai lasam cateva minute sa stea in apa clocotita dupa care strecuram bine ;

Adaugam pasta de rosii sau bulionul ( 5-6 linguri ) , condimentam cu sare , piper , vegeta ;

Carnatul il taiem feliute , punem intr-o farfurie si lasam la cuptorul cu microunde cca 2 minute ; Scoatem de la cuptor si punem peste spaghetti impreuna cu zeama ramasa de la carnat ; Amestecam bine!

Cand pulpa de iepure este rumenita  , scoatem pe o farfurie si servim alaturi de spaghetti sau cum doriti!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu galbiori, champignon si rosii cherry