Pulpa de miel gatita la 140 de grade

de Sylvia in Oaie, 2 Mai 2016 | 14171 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 21:24

o minunatie!!!!

Andra_Constantinescu 1

02.05.2016, 21:29

Arata tare bine!

mirela0911 1

02.05.2016, 21:48

Cât de buna o fi fost!

Bya Ralu 1

02.05.2016, 21:54

Sylvia 1

02.05.2016, 22:07

ma bucur ca va place

Moni_alex 1

02.05.2016, 22:22

Ce buna!

Satisfyyourcravings 1

02.05.2016, 22:24

Cred ca e delicioasa!

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:47

Ca sa mai spun! Arata de revista! Sunt sigura ca ti-a iesit mai mult decat perfecta! Esti o gospodina desavarsita!

Geanina87 1

03.05.2016, 08:26

simona72 1

03.05.2016, 09:32

Nu stiam de treaba cu coptul in doua etape. Din cauza serviciului nu am apucat sa mananc friptura gatita de mine. In prima zi am mancat la mama, friptura mea statea la marinat, seara i-am dat un foc 150 grade 3 ore, apoi a stat o noapte la frigider, iar azi urmeaza partea a doua...voi vedea rezultatul

AndrutzaP 1

03.05.2016, 09:40

diaconta 1

03.05.2016, 10:22

Interesant modul de gatire.
Imi inchipui ce frageda o fi fost asa,marinata si gatita lent.

anca_rm 1

03.05.2016, 10:52

ce interesant , de tinut minte si pus in practica

mena29 1

03.05.2016, 10:55

Sunt convinsa ca a fost foarte gustoasa!

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:20

foarte gustoasa!

marcela1979 1

03.05.2016, 11:57

foarte buna

miki_a 1

03.05.2016, 14:23

Ce pulpita rumenita! De retinut modul de gatire lenta!

Rocsi 1

03.05.2016, 19:25

Arata tare bine!

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:57

Am admirat pulpita de cateva ori . Am citit reteta . Am salivat . Am pus-o la favorite . Cum de n-am lasat un coment pana acum ? Of -of Felicitari si multumiri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]