Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 5294 vizualizari

 

O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat cu usturoi
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • maghiran uscat
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot:

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea.

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora.

Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu zucchini la slow cooker Crock-Pot