Pulpa de porc in suc de rosii

de adry88 in Porc, 26 Mai 2011 | 4969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie suc de rosii
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in suc de rosii:

carnea se spala si se taie bucati

se pune la fiert in putina apa cu sare,se spumeaza si se adauga cutia de suc de rosii,pasta de tomate

usturoiul pisat,rozmarinul,sare,piper dupa gust

untul,boia de ardei,si se lasa sa fiarba pana scade apa,

dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

27.05.2011, 13:32

Bucatile de carne par prajite? eu asa vad s-au monitorul e de vina!

LUK 1

27.05.2011, 18:00

MVMih 1

31.05.2011, 23:18

Imi place asa cum sunt...cam tarziu la masa....dar !!! nah...poate o mai fi ramas ceva de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii