Incepem prin spalarea, curatarea si portionarea legumelor. Ungem o tava cu ulei si facem un pat de legume peste care vom adauga muschiuletul pe care il pregatim in urmatorul fel.
Putem sa taiem muschiulet pe din doua si sa-l batem pentru a-l aplatiza dar la fel de bine putem doar cu ajutorul unui cutit mai lung sa facem loc pentru a intra bucatile de carnat in muschiulet. Daca l-am taiat in jumatate adaugam carnatii si sunculita bucatele, vom lega muschiuletul cu ata alimentara pentru a evita desfacerea acestuia. Dupa aceea pregatim crusta de verdeturi: tocam verdeturile bine, adaugam parmezanul ras si pesmetul, sare, piper, putin ulei si amestecam.
Punem putin ulei intr-o tigaie si tragem pentru cateva minute muschiul cat sa isi schimbe culoarea, il scoatem si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il vom unge ci mustar si il vom invelii in crusta de ierburi, sa fie bine aranjat si colorat pe toate partile. Dam la cuptor 45 de minute, adaugam ulei si putina supa de legume si verificam din cand in cand daca este facut. Pentru dressing, adaugam din legumele din tava(cateva) punem 30 g de fructe de padure si blendam bine.
Punem o tigaie pe foc adaugam unt si punem dressingul din blender, saram, piperam, adaugam vinul si lasam sa scada, pana ajunge la consistenta dorita de noi. Strecuram bine sosul. Foaia de lasagna o fierbem, decupam diverse motive in ea, dupa care o condimentam si o prajim in ulei incins. Se aranjeaza farfuria ca in imaginile alaturate.
Pofta buna.