Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

de _Alina_ in Porc, 30 Oct 2012 | 5729 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

30.10.2012, 08:29

sa imi pastrezi un loc la pranz

diaconta 1

30.10.2012, 08:43

ce super arata

adry88 1

30.10.2012, 08:46

arata tare bine

_Alina_ 1

30.10.2012, 08:46

Desigur Laurenta!
Multumesc Dia

gaby_duceag 1

30.10.2012, 08:47

ce frumos!!!

MotanLaOale 1

30.10.2012, 08:49

bun bun

Ina 1

30.10.2012, 09:02

gustos, frumos...

LUK 1

30.10.2012, 09:05

ceculoare frumoasa are pulpa

_Alina_ 1

30.10.2012, 09:22

Multumesc Gaby, Vladimir, Ina & Luk!
& tuturor

Merisor 1

30.10.2012, 09:46

Yummmy!! la tine vin la masa de pranz

mamaieelena 1

30.10.2012, 10:05

bun,bun

Sim0na 1

30.10.2012, 10:11

stiu unde vin la pranz!!

_Alina_ 1

30.10.2012, 11:11

Va astept!

Rocsi 1

30.10.2012, 11:52

Vin sa iau pranzul la tine

Angelina_Elena 1

30.10.2012, 12:25

cat de bine arata!

laura_n 1

30.10.2012, 12:35

bestial! bestial

_Alina_ 1

30.10.2012, 12:40

Rocsi te astept cu mare drag!
Elena
Laura

Bya Ralu 1

30.10.2012, 12:41

si eu vin la masa!pregateste-te

MIUTA 1

30.10.2012, 13:50

Wauuuu,ce bine arata

Panacris 1

07.11.2012, 10:18

- Andreea - 1

07.11.2012, 20:15

la carne dupa ce o rumenim adaugam putina apa ?ma gindesc ca in alea 30 minute fara ulei sau apa se arde...

_Alina_ 1

08.11.2012, 08:03

Caroline, eu n-am pus deloc pentru ca a lasat carnea destula apa si s-a facut in sucul propriu, dar daca e nevoie poti pune cateva linguri de apa sau de vin.

- Andreea - 1

08.11.2012, 19:38

ok...pupici

_Alina_ 1

09.11.2012, 08:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc á la Portuguesa