Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

de Irina in Curcan, 17 Noi 2009 | 33803 vizualizari

COMENTARII (12)

liana_geicu 1

17.11.2009, 22:09

delicios

Oana 1

17.11.2009, 22:31

Mmm, ce bine arata! Cred ca miroase super si e gustoasa rau! O sa incerc si eu, am o pulpa de curcan (superioara) in congelator

danygospodina 1

17.11.2009, 22:33

Mmmmiamiii, curcan !
Irinuca, pe cand o reteta cu branza de...capra?

Bucataras 1

17.11.2009, 22:41

, vezi ca Irinuca e de peste drum de voi, de la Piatra Neamt

Irina 1

17.11.2009, 22:59

Sa prind caprele mai intai, dany!

rivka 1

18.11.2009, 12:59

arata extraordinar, si eu faceam acum ceva ani foarte des curcan asa des ca pana la urma ne-am saturat de el si vreo 3 ani nu am mai cumparat...asa cu portocala nu am facut niciodata, o sa incerc reteta ...
arata ffff bine!

Irina 1

18.11.2009, 13:34

mersi, rivka!
Am mai folosit zeama de portocale si la alte fripturi (inclusiv la purcelus) si ii da o savoare aparte.

ANCA 1

18.11.2009, 23:57

ooo, ce idee minunata!! am in congelator un curcan de tara, asa fac friptura, clar!!

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:24

trebuie neaparat incercat

Swanheart 1

19.11.2009, 14:47

Irina, arata bestial, si nu pot decat sa imi imaginez gustul. Sunt la birou, si imi ghioraie stomacul de foame. Colac peste pupaza, mai vad si reteta ca asta...

ramo_cata 1

19.11.2009, 18:51

arata f bine ..nu am folosit niciodata zeama de portocala la friptura ..cred ca-i f buna..merita incercata reteta asta..simplu si rapid...

Adinuta 1

19.11.2009, 19:48

cred ca e foarte buna mie imi place mult combinatia de carne cu fructe sau suc de fructe. Azilele trecute am facut peste cu portocala, a iesit delicios! cu curcan inca nu am mancat, dar sigur e bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in dovleac