Pulpe de ied cu verdeturi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2014 | 4159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe de ied
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin
  • cimbru
  • verdeturi deshidratate ( patrunjel, ceapa verde, arpagic, usturoi )
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de ied cu verdeturi:

Ungem pulpele cu ulei si presaram pe suprafata lor sare, cimbru, verdeturi deshidratate, piper macinat. Asezam pulpele in tava, turnam vinul si o cana cu apa  si dam la cuptor pentru cca o ora, pana ce carnea devine frageda, iar pulpele se rumenesc frumos.

Noi am servit cu conopida murata si-un vin alb, de casa :X

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de ied cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sim0na 1

09.01.2014, 11:47

Pana la urma tot ma pun cu rau pe caprita.. ca prea imi e pofta de-o fripturica

Satisfyyourcravings 1

09.01.2014, 11:56

Arată splendid!

madi_marin 1

11.01.2014, 18:32

bun tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]