Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 8167 vizualizari

 

Mi-am luat inima-n dinti si am facut o mancare combinata la cuptorul cu halogen. Sa vada Costel ca nu mi l-a luat degeaba =))))

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • Ciuperci proaspete
  • Verdeturi  italiene  Kotanyi
  • Marar tocat
  • O lingura ulei de masline
  • Boia
  • Piper
  • Ghimbir 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!:

 Pulpele se spala , apoi se detaseaza  ciocanelul  de restul  pulpei.  Stropim cu sos de soia, condimentam cu putina boia dulce, ghimbir si piper.  Pentru aroma deosebita, presaram si verdeturi italiene de la Kotanyi.  Cele 4 bucati de carne le-am pus la fript in cuptorul cu halogen, pentru 15 minute la 180 grade, apoi le-am intors pe cealalta parte. 

 Cartofii  taiati bucati groase i-am fiert pe jumatate in apa cu sare, apoi i-am scurs, i-am stropit cu ulei de masline si i-am presarat  marar si  verdeturi  italiene de la Kotanyi  .

 Ciupercile le-am spalat, le-am curatat de  coaja si le-am presarat cu putina sare, iar impreuna cu cartofii le-am asezat in jurul pulpelor partial rumenite.  Am pornit cuptorul pentru inca 25 minute, la 180 grade.  

 La final, pulpele erau crocante la suprafata, dar suculente in interior; nu s-au uscat deloc , dar  nu au ramas nici crude. 

Multumesc, sotule, pentru cuptor!   :X =)))

 

TIPS-URI

1

Cartofii se fierb putin inainte de a fi pusi in cuptor, pentru a nu ramane cruzi ( Acest tips l-am preluat de la Radu Popovici )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

deyutzky 1

29.05.2011, 12:19

felicitariii si la mai multe retete!

horia 1

06.07.2011, 08:49

imi place!!!!!!! iti multumesc ptr. aprecieri si-ti doresc sa ajungi la reteta cu nr. 1.000.000.

Ina 1

06.07.2011, 17:05

Multumesc frumos, Horia!
La ce aprecieri te referi?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon