Pulpe de pui caramelizate

de simonacallas in Pui, 24 Mar 2014 | 7050 vizualizari

 

O friptură de pui cu o crustă lipicioasă, dulceagă şi uşor picantă.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe inferioare de pui
  • 2 căţei de usturoi curăţaţi
  • 4 linguri sos de soia light
  • 3 roşii decojite
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă rasă chilli
  • 1 linguriţă rasă sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui caramelizate:

Se pune cuptorul la încins. Pulpele, spălate şi curăţate de fulgi, se aşează într-o tavă. Restul ingredientelor se pun în blender şi se amestecă, apoi se toarnă în tavă, peste pui. Se lasă la cuptor, la foc mic, circa 1 oră (sau până când sosul se caramelizează). Se servesc alături de legume sau orez.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]