Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas

de kamy in Pui, 20 Ian 2011 | 7058 vizualizari

 

Am incercat si asa....fff bun a iesit.A mancat si Sabina tooot

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 2 pulpite de la aripioare
  • plante aromatice...bucataria italiana
  • supa gulas...mammita
  • 4 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas:

   Am taiat pulpele pe jumate,le-am spalat si le-am pus in tava unde le-am sarat,piperat,le-am presarat bine cu ...plantele aromatice...am pus si usturoiul taiat feliute peste ele,am adaugat 200 ml apa,am pus alufolie peste si am bagat tava in cuptor, la foc mic,pentru 40 min.

Cum pulpele erau aproape bune de mancat am scos folia,am amestecat 2 lg.de supa gulas cu 50 ml. apa si am adaugat-o peste pulpele si zeama din tava.Am mai lasat 10 min la cuptor ca sa se lege sosul dupa care...gata.

Am mancat pulpele cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]