Pulpe de pui la ceaun cu mamaliga la gratar

de Sylvia in Pui, 10 Aug 2010 | 16019 vizualizari

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 15:33

epurasha2bb 1

10.08.2010, 16:11

ooo , sylvie ce ai facut aici! o mancarica tare apetisanta! imi place mult si puiul la ceaun si mamaliga la gratar! mancarica traditionala servita elegant a la sylvia 5f!

lia maria 1

10.08.2010, 17:51

tare bine aratasi ce buna e

Laly 1

10.08.2010, 18:40

Si eu vreau un copanel

Sylvia 1

10.08.2010, 20:57

E super buna sa testati reteta de mamaliga la gratar

mena29 1

10.08.2010, 22:52

Nota maxima cu felicitari

Rocsi 1

10.08.2010, 22:57

o delicatese

Bucataras 1

10.08.2010, 23:41

cume untul ala? am vazut si pe la noi, dar n-am luat

Corinuta 1

11.08.2010, 00:16

5 furcu!

gaby_duceag 1

11.08.2010, 08:26

nadina73 1

12.08.2010, 00:37

sylvia e super 5f

Sylvia 1

12.08.2010, 12:50

Fetelor merci de laude, vedeti voi cum faceti cu pulpele dar mamaliga trebuie sa o testati macar o data e bestiala eu m-am indragostit de ea

Sylvia 1

12.08.2010, 12:54

Bucataras untul ala e bestial daca esti la dieta nu-ti baga ispita in casa are prin el graunte mari de sare de mare , se tine mereu la frigi sa fie tare si se taie feliute subtiri e ca o cupola si in interior. Pe o paine proaspata cu o felie de jambon crud afumat e durere Aici sunt mai multe sortimente de unt cu sare, cele facute in normandia sunt cele mai bune, cred ca President e the best intre ele, am luat si mancat si in Ro e la fel de bun ca aici se importa nu e facut in alta parte . Deci asa o data poti sa te ispitesti cu o cutie.

Sylvia 1

12.08.2010, 12:55

Nadina am facut gomboti dupa reteta ta

elena1988 1

13.03.2011, 17:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate