Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

de Bya Ralu in Pui, 17 Mar 2018 | 6225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati pulpe de pui
  • 1/2 bere ursus blonda
  • legume congelate
  • ulei de masline
  • apa
  • vegeta/ghimbir/piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume:

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron.

Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore.

Intr-o tava de ceramica punem legumele congelate, pulpele de pui deasupra, condimentam si turnam berea in care s-au marinat. Se stropesc cu ulei de masline, se acopera pentru cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Se inlatura folia, se intorc pulpele si se lasa pana cand se rumenesc se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie).

Se servesc cu castraveti murati sau sos de mujdei cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui dulce-picant cu cus-cus aromat