Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

de Bya Ralu in Pui, 17 Mar 2018 | 6125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati pulpe de pui
  • 1/2 bere ursus blonda
  • legume congelate
  • ulei de masline
  • apa
  • vegeta/ghimbir/piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume:

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron.

Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore.

Intr-o tava de ceramica punem legumele congelate, pulpele de pui deasupra, condimentam si turnam berea in care s-au marinat. Se stropesc cu ulei de masline, se acopera pentru cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Se inlatura folia, se intorc pulpele si se lasa pana cand se rumenesc se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie).

Se servesc cu castraveti murati sau sos de mujdei cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta cu pui si oua posate