Sursa de inspiratie a fost Anisoara careia i multumesc din suflet ,vezi retata aici http://www.bucataras.ro/retete/8007/pulpe-marinate-la-cuptor.html
Se spala bine pulpele , se taie in doua (au fost foarte mari) , se sterg cu un prosop de bucatarie uscat , se condimeteaza cu sare si piper.
Se amesteca smanatana cu maioneza si usturoi pisat (in reteta nu era usturoi) se pun pulpele la marinat 24 ore in acest sos de smantana .
A doua zi se scot pulpele se aseaza intr-o tava cu hartie de copt , se pune tot sosul peste pulpe , se acopera tava cu o alta folie de hartie pt copt si se da tava la cuptor 20 minute la 220 grade dupa care se da focul mai mic la 180 grade si se scoate hartia de copt pt a se rumeni frumos. Se mai lasa 30 minute aproximativ.
Se servesc cu garnitura de orez, cartofi sau pur si simplu asa simpla cu o salata
PS:Multumesc tare mult Anisoara,au fost grozave iar musafirii au fost tare incantati