Tocanita de pui cu mamaliguta

de jojoba in Pui, 12 Ian 2011 | 21183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripioare pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Ceapa si ardeiul taiate bucati mici se calesc pentru 2 minute in ulei. Se adauga aripioarele si se mai lasa la calit inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper , boia si se adauga 300 ml apa. Se lasa sa fiarba incet timp de 50 minute. La final se adauga in tocanita o lingura de faina, avand grija sa nu formeze cocoloase.Se ia de pe foc si se presara o legatura de patrunjel taiata marunt.

Se serveste cu mamaliguta. Simplu si delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui