Pulpe de pui umplute

de diaconta in Pui, 27 Noi 2010 | 15222 vizualizari

 

Ma amuz,din nou pulpe umplute.....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • sunca taraneasca felii
  • cascaval
  • bacon
  • unt
  • morcovi
  • smantana
  • condimente
  • busuioc,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Am folosit pulpe de pui dezosate si fara piele(mie nu-mi place pielea puiului,chiar daca uneori e utila)

Pulpele se condimenteaza.Pe fiecare bucata se pune o felie de sunca taraneasca si o felie de cascaval.Se ruleaza si se inveleste cu o felie de bacon.

Morcovul se curata si se taie rondele.Eu am  razuit si niste fasii mai lungi de morcov.

Rulourile de pui se pun intr-o tava in care am pus putin ulei.Se pune si morcovul,se presara cu rozmarin uscat si frunze de busuioc.Se adauga putina supa de legume si se da la cuptor ,pana cand carnea este bine facuta.

La final se adauga putina smantana si se mai lasa 5 minute.

De data asta am fost mai "blanda" cu pulpele deoarece am avut reclamatii ca le-am prea "intepat" data trecuta cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (86)

Criss 1

03.12.2010, 09:08

Super arata!

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:22

imi place reteta ta,o bag la favorite

diaconta 1

04.01.2013, 09:12

Raluca,e foarte simpla si sunt deosebit de bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu carne