Pulpe la cuptor cu legume

de roxanamiti in Pui, 4 Mai 2011 | 6658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 100 g. de morcovi baby,
  • 300 g. de fasole verde,
  • 6 usturoi,
  • 1 ceapa,
  • 5 cartofi,
  • 3 linguri bulion,
  • 5 ciuperci champinion,
  • marar proaspat,
  • marar uscat,
  • 2 linguri sos soia,
  • condiment pt. pui,
  • ulei,
  • sare; piper,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu legume:

--pune la marinat pulpele cu 3 linguri ulei,sosul de soia,mararul uscat si condimentele pt.  pui(cu o zi de inainte daca se poate),

--se pun pulpele in tava cu tot de la marinat si usturoii cu coaja, se acopera cu foaie aluminiu si se da la cuptor timp de 45 minute la 200 G

--cu 10 minute inainte dam foaia la o parte si lasam sa se rumenasca(250 G),

--cartofii in taiem in 4 si ii punem la fiert in apa cu sare,

--ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 2 linguri ulei, apoi adaugam morcovii, fasolea si o cana de apa(aproape sa acopere), lasam sa fiarba cam 15 - 20 minute; cand este aproape scazuta apa adaugam bulionul,sarea si piperul; mai lasam sa dea cateva clocote;

--in alta tigaie punem 2 linguri ulei si adaugam ciupeclie taite feliuta; lasam pana se rumenesc bine,

--asezam frumos in farfurie; presaram peste cartofi si ciuperci marar proaspat tocat si la masa va rog!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de gulie