Pulpe pe pat de legume

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 24 Iun 2010 | 4742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • o punga amestec mexican
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • o cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de legume:

Spalam si curatam pulpele si le punem la fiert, in apa cu sare.

 Intre timp curatam cartofii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-o tava de yena, ii stropim cu ulei si cu apa si ii dam la cuptor pana fierbe carnea.

Dupa ce au fiert pulpele le scoatem, iar din apa in care au fiert facem o supita.

Scoatem si cartofii, punem si amestecul de legume congelat peste cartofi,pulpele, condimentam cu sare si piper si dam la cuptor pana cand se rumenesc pulpele si sunt gata si legumele.

Servim alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]