Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată

de Panacris in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2014 | 12008 vizualizari

 

În 2014, mi-a propus să probez fel de fel, de preparate! A venit momentul gâștei ;) Simplă și gustoasă! ;) Senzațională! ;)

 

INGREDIENTE

  • Pulpe și piept de gâscă,
  • varză murată 1 bucată,
  • piper boabe,
  • foaie de dafin 3 bucăți.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată:

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă rece, atenție fără sare, cca. 30 de minute Să fie fiartă cam pe jumătate :D!

Între timp varza murată se taie fideluță și se așează în vasul de lut, care între timp a fost lăsat cca. 30 de minte în apă rece ;) Se așează estetic carnea de gâscă ,între varza fideluță, se presară boabele de piper și foile de dafin, se adaugă cca. 1000 ml de zeamă, în care a fiert carnea de gâscă, se acoperă și se lasă la gătit, în cuptor, la 200 grade cca. 120 de minute ;) Se verfică carnea și dacă nu e încă moale se mai adaugă zeamă de gâscă, lăsându-se la gătit, până ce sunteți mulțumiți de ”moliciunea” fripturii ;)

Răbdare, spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu costita de porc afumata