Ratatouille cu oregano

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 3814 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa. Reteta o gasiti si pe site-ul meu aici - http://noiinbucatarie.ro/ratatouille/

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 1kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille cu oregano:

Se taie vinetele rondele de aproape 1 cm grosime, chiar mai subtiri, se adauga un praf de sare si se lasa 20 de minute la scurs. Zeama se absoarbe cu un servet de bucatarie.

Se taie de aceeasi grosime si 3-4 rosii. Restul de rosii se dau pe razatoare.

Se pune in tava 1 felie de vanata – 1 felie de rosie si tot asa pana cand le termina.

Peste acestea se adauga usturoiul taiat marunt, 1 pahar de apa si rosiile rase. Se adauga un praf de sare, piper si se da la cuptor pana cand se fac vinetele, rosiile sunt gata mai repede.

Cand sunt gata, se presara deasupra oregano.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa