Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

de Catalina L in Paste, 26 Noi 2018 | 4544 vizualizari

 

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete de casa sau cumparate.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/ravioli-proaspete-cu-sos-de-smantana-si.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli proaspete
  • 1 ceapa salota
  • 30 g de unt
  • 100 ml de smantana lichida
  • 2 linguri mantana grasa
  • 200 g de ciuperci albe de Paris
  • 50 ml de vin alb
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • busuioc proaspat, parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci:

Curatati si taiati ciupercile felii. Sautati-le intr-o tigaie in 15 g de unt timp de 8 minute.

Curatati si tocati marunt ceapa salota.

Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati vinul, adaugati pudra de vitel si lasati sa scada 2-3 minute. Incorporati apoi smantana.

Puneti sare, piper adaugati ciupercile, cimbrul uscat si gatiti la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu busuioc proaspat (radeti deasupra parmezan daca doriti).

Serviti imediat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca la cuptor