Red fish la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Feb 2014 | 5909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 peste red fish (eu am avut congelat) 
  • sare, piper, 
  • 2 cepe
  • 2 rosii mari si coapte 
  • 2 pahare de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish la cuptor:

Curatam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore .

Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas termorezistent. Punem pestele deasupra si turnam putin ulei de masline deasupra si vin alb. 

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste putin. (aprox 30 minute)

 

TIPS-URI

1

Servim la cartofi fierti sau aromati cu rosmarin, orez sau alta garnitura la alegere . Si nu uitati vinul alb sau roze!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

06.02.2014, 19:45

Pushaa 1

06.02.2014, 20:22

cristeena20 1

06.02.2014, 22:10

Multumesc !! si eu zic la fel...pestele oricand e bun si oricum e facut. Eu sunt adepta ideii simplu si bun Aici am mare noroc ca avem atatea feluri de peste la preturi bune ..si nu mai stiu ce sa aleg. Pestele asta e prima data cand il incerc dar imi place mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste