Red fish la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Feb 2014 | 6321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 peste red fish (eu am avut congelat) 
  • sare, piper, 
  • 2 cepe
  • 2 rosii mari si coapte 
  • 2 pahare de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish la cuptor:

Curatam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore .

Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas termorezistent. Punem pestele deasupra si turnam putin ulei de masline deasupra si vin alb. 

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste putin. (aprox 30 minute)

 

TIPS-URI

1

Servim la cartofi fierti sau aromati cu rosmarin, orez sau alta garnitura la alegere . Si nu uitati vinul alb sau roze!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

06.02.2014, 19:45

Pushaa 1

06.02.2014, 20:22

cristeena20 1

06.02.2014, 22:10

Multumesc !! si eu zic la fel...pestele oricand e bun si oricum e facut. Eu sunt adepta ideii simplu si bun Aici am mare noroc ca avem atatea feluri de peste la preturi bune ..si nu mai stiu ce sa aleg. Pestele asta e prima data cand il incerc dar imi place mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu somon si mozzarela