Reteta de faguri moi umpluti cu crema de cacao

de Toamna07 in Prajituri, 23 Noi 2012 | 203245 vizualizari

COMENTARII (39)

jolygina 1

24.11.2012, 21:11

Teo 1

24.11.2012, 22:59

prajiturile copilariei! bune de tot!

Toamna07 1

25.11.2012, 12:42

anseeea 1

29.12.2012, 18:25

trebuie sa ungem forma cu ulei?

Toamna07 1

30.12.2012, 15:42

Da,se unge cu putin ulei la inceput,apoi merge struna!

moi_miruna 1

13.01.2013, 16:15

Sunt extra-mega-super bune! Le-am incercat astazi exact dupa reteta ta!! Multumesc de o mie de ori!!

Toamna07 1

13.01.2013, 17:20

Sunt incantata!

deea2686 1

24.07.2013, 19:33

as face si eu dar nu am forma

GJ203702390 1

24.07.2013, 21:28

am sieu forma si le-am facut dupa reteta mea dar o sa fac si reteta voastra

nadea68 1

24.07.2013, 21:44

le ador si as vrea tare mult sa le fac dar nu am forma

Aurelia 07_07 1

12.12.2013, 14:11

lauratm 1

03.01.2014, 11:08

dar nu mai am forma , a ruginit ! dar am vazut alt bucataras ca le face in aparatul de vafe ...

Pushaa 1

28.01.2014, 15:09

bune...abia astept sa fac si eu!

BMF 1

08.10.2017, 18:01

Da, din pacate aparatul nu se gaseste in comert. Crema pe care o folosesc la aceste fursecuri este de lamaie si este foarte racoroasa:
300 gr. rahat, 2 lamai, 100 gr. unt.

Rahatul se da prin masina de tocat
1lamaie se curata de coaja si impreuna cu cealalta ( cu coaja) se dau prin masina de tocat. Atentie la samburi. Apoi se amesteca incet cu untul care este lasat la temperatura camerei sa se inmoaie.

Pofta buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafir din aluat dospit, cu nuca si gem de caise