Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie

de ralu_ca in Mancaruri de post, 7 Iun 2013 | 33868 vizualizari

 

Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie
Ceva simplu si cu gust de... copilarie
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: pasat, zahar, ceapa, ulei

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

  • 500 g pasat
  • sare
  • 1 cana zahar
  • 4 cepe
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

Cum se prepara Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in putin ulei. Cand pasatul este aproape gata, adaugam zaharul ( daca doriti si mai dulce, cantitatea va apartine ), iar la final turnam ceapa prajita si amestecam pana se omogenizeaza.

Pofta buna!

Cu pasat puteti prepara si reteta de Sarmale manastiresti sau Calbas cu pasat

Va recomandam sa incercati si reteta Sarmale cu Pasat

TIPS-URI

1

se poate servi si rece si cald

2

pastul este acel porumb macinat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza umpluta cu pasat , ciuperci si legume -de post .