Reteta de preparare a papanasilor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 4770 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

 Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 40 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 lingurite sare
  • Pentru papanasi verzi
  • 1 lingura pesto verde
  • Pentru papanasi galbeni
  • 1 lingura praf de curry
  • Pentru umplutura
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se pun doua oale cu apa la fiert.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine.
Compozitia obtinuta se imparte in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza 1 lingura pesto verde iar in cealalta jumatate praful de curry.Se formeaza din cele doua compozitii bilute in interiorul carora se introduce cate o rosie cherry.
Dupa ce apa a dat in clocot, se adauga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

epurasha2bb 1

13.05.2010, 17:06

eu i-am cunoscut ca fiind desert dar vad ca se pot prepara si altfel!

Bunica 1

13.05.2010, 20:08

Aer de tinerete , ne prezinta papanasi la gustari

mena29 1

15.05.2010, 22:41

interesanta idee,bravo tie

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Orez cu sofran