Reteta de preparare a papanasilor

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 4812 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 2 linguri de gris
  • 4 linguri de faina
  • 3 oua (separate albus de galbenus)
  • sare
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • 1 varf de bicarbonat sau praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci se amesteca cu cele 2 linguri de gris si cu faina. Galbenusurile se adauga peste compozitia de branza, dupa care punem restul ingredientelor. Dupa ce s-au incorporat toate adaugam albusurile batute spuma amestecand incet de sus in jos ca sa nu se lase. Din compozitie formam papanasi rotunzi cu o gaura in mijloc. Papanasii se prajesc in ulei incins. Uleiul trebuie sa fie foarte bine incins, altfel riscam ca papanasii sa ramana cruzi in interior. Se servesc cu smantana si dulceata. Eu i-am servit cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ubulika 1

11.07.2010, 21:10

viu la masa

nadina73 1

11.07.2010, 21:19

super buni

lira 1

11.07.2010, 21:59

ubulika te astept cu drag pt ca vad ca esti clujeanca de-a mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone